Individuel terapi

Individuel psykoterapiVed individuel terapi er det dine handlinger, tanker og følelser – og din oplevelse af dig selv i det hele taget – som er udgangspunktet. Du vil her opleve at blive taget alvorligt præcis som du er, og jeg vil møde dig i det aktuelle nu med min viden, erfaring og ikke mindst min menneskelighed.

Feedback fra tidligere klienter

Du er den eneste i verden, der på egen krop ved, hvordan det er at være netop dig. Og du har gennem livet fundet frem til din unikke måde at være menneske og håndtere tilværelsens udfordringer på. Hvert menneske har brug for en individuel tilgang for at få de bedste vækstbetingelser, og jeg er derfor respektfuld, nysgerrig og åben – også for at bruge mig selv aktivt i den udforskning, som vi begge tager del i.

Du vil lære om dig selv ikke alene i form af ren og skær information, men også i form af en dybfølt og meningsfuld viden, som hjælper dig til at løse de problemer, der fik dig til at opsøge terapien.

Her er nogle af de temaer, som jeg har hjulpet mine klienter med gennem individuel terapi:

  • Følelser af ensomhed, tristhed, angst, bekymringer eller nedtrykthed
  • Vanskeligheder med at få eller bevare et kæreste-/parforhold
  • Problemer med familie og venner
  • Hængepartier i forhold til fortiden
  • Vedvarende følelser af at være ikke-god-nok eller forkert
  • Vanskeligheder ved at tage vare på egne behov, svært ved at sige nej
  • Bearbejdning af tab

Mit mål er at gøre mig selv som psykoterapeut overflødig: at du kan håndtere og løse de problemer, som livet måtte byde på undervejs, tilfredsstillende på egen hånd.

Varigheden kommer bl.a. an på, om du gerne vil have hjælp til at håndtere et afgrænset problem, eller om du er interesseret i personlig udvikling over en bredere front. Derfor kan varigheden variere fra ganske få timer til et længere forløb – det kommer helt an på dig og dine behov.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail