Individuel terapi

Her er det dine tanker, følelser og handlinger – og din oplevelse af dig selv i det hele taget – som er mit udgangspunkt. Du vil blive mødt og accepteret præcis som du er, med hele bagagen, og jeg vil stille al min terapeutiske og menneskelige viden og erfaring til din rådighed.

Gennem vores dialog vil du forstå dig selv bedre lige fra dag ét. Ikke alene som ren og skær information, men også i form af en dybfølt mening, en oplevelse af at tingene falder på plads hele vejen ind. Jeg har øvelse i at være opmærksom på nuancerne i samspillet mellem dig og mig, og bruger mig selv aktivt i vores samvær idet jeg lytter også med kroppen og følelserne – du oplever at blive helet og føle dig stærkere. Du bliver bedre til at lytte til din krops signaler, så du får større nærvær og ro, og kan handle ud fra dine egne behov.

Feedback fra tidligere klienter

Du kommer til at se dit liv og dine omgivelser i et nyt lys, og du får redskaber til at fortsætte arbejdet med dig selv – både under og efter terapien. Det vil hjælpe dig til at gøre det der skal gøres og sige hvad der skal siges – kort sagt at håndtere livets udfordringer eller problemer på egen hånd.

Her er nogle af de temaer, som jeg har hjulpet mine klienter med:

  • Følelser af ensomhed, tristhed, angst, bekymringer eller nedtrykthed
  • Vanskeligheder med at få eller bevare et kæreste-/parforhold
  • Problemer med familie og venner
  • Hængepartier i forhold til fortiden
  • Vedvarende følelser af at være ikke-god-nok eller forkert
  • Vanskeligheder ved at tage vare på egne behov, svært ved at sige nej
  • Tilnytningsproblematikker

I denne video fortæller jeg helt kort om, hvordan jeg ser på personlig udvikling og psykoterapi:


Varigheden kommer bl.a. an på, om du gerne vil have hjælp til at håndtere et afgrænset problem, eller om du er interesseret i personlig udvikling over en bredere front. Derfor kan forløbet variere fra få timer til et længere forløb – det kommer helt an på dig og dine behov.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail