90 stykker værktøj

90 stykker værktøj til selvudvikling. Det er hvad jeg har samlet i min spritnye bog ”Træd til side, så du selv kan komme til”. Den er en alsidig værktøjskasse med forskellige rum som f.eks. ”Du og dine værdier” og ”Du og de andre”, baseret på mine blogindlæg gennem de sidste par år.

At udvikle sig selv kan du tage helt bogstaveligt som at vikle dig selv ud – at finde frem til og acceptere dig selv, præcis som du er lige nu. Paradoksalt nok er det på den måde, at forandring sker organisk og holistisk – ikke ved at du gør dig umage for at blive en anden end den du er.

Bogen er på 152 sider, koster 109,95 kr. og bygger på mine mere end 20 års erfaring som terapeut. Den består af let læste tekster til inspiration og eftertanke, krydret med øvelser til selvudforskning og afklaring, som du kan lave for dig selv når du har lyst.

Køb den på internettet, f.eks. hos Saxo.

Alternativt kan du søge på ”isbn 9788743000815”. Findes også som e-bog.

Titlen ”Træd til side, så du selv kan komme til” er et taoistisk ordsprog, som illustrerer min pointe – at det handler om at blive den bedste udgave af dig selv, og ingen anden. Der er ingen fodnoter eller kildehenvisninger. Til gengæld kan jeg love masser af inspiration.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail