Psychotherapie mit Engagement

Jannik Bo RasmussenAls Psychotherapeut in eigener Praxis kann ich Ihnen zum Beispiel mit folgenden Problemen helfen:

 • Sie haben ein unbestimmtes Gefühl, nicht okay zu sein
 • Sie fühlen sich schuldig oder fehlerhaft ohne offensichtlichen Grund
 • Frust oder innerer Druck ist für Sie ein wiederkehrender Zustand
 • Sie haben ein unzureichendes Gefühl für eigene Bedürfnisse. Ihre Bemühungen sind konstant darauf ausgerichtet, andere zufriedenzustellen
 • Sie haben Gefühle von Gedrücktheit, Sinnlosigkeit oder Depression
 • Ihr Selbstwert ist niedrig
 • Sie fühlen sich abhängig von anderen
 • Sie haben Probleme mit der Intimität
 • Unsicherheit oder Angst macht sich bei Ihnen breit
 • Wiederkehrende destruktive Muster, Teufelskreise von Gedanken beschäftigen Sie.

Es mag auch sein, dass Sie festgefahren sind, ohne zu wissen was dahinter steckt. Oder Sie haben einfach ein Bedürfnis danach, weiter zu kommen. Sie müssen nicht im Voraus wissen, warum es ist, oder was Sie gerade benötigen. Dazu bin ich für Sie da.

Therapie ist eine Vertrauenssache

Mitglied des Dänischen PsychotherapeutvereinsPsychotherapie ist eine Vertrauenssache. Um ein gutes Resultat zu erzielen ist es wichtig, dass es gelingt, eine gute Beziehung aufzubauen. Ich biete ihnen meine Professionalität als Therapeut, meine Menschlichkeit und meine Lebenserfahrung an, damit Sie sich nach Ihren Bedürfnissen, auf die für Sie stimmige Art und in Ihrem Tempo entwickeln können.

Bleibende Veränderungen erzielen

Als körper- und gestaltorientierter Psychotherapeut, verfüge ich über eine 4-jährige, international anerkannte Ausbildung. Ich bringe eine 20-jährige praktische Erfahrung mit und nehme laufend an Supervisionen und Weiterbildungen teil.

Ich bin ein lebensbejahender Mensch, empathisch und direkt und arbeite ganzheitlich, indem ich die Aufmerksamkeit auf Gedanken, Gefühle und körperliche Reaktionen richte. Aus eigener Erfahrung bin ich überzeugt davon, dass Gehirn, Körper und Gefühle/Emotionen zusammenarbeiten. Dies wurde in der Zwischenzeit auch wissenschaftlich nachgewiesen. Unter Berücksichtigung dieser Kenntnisse und Tatsachen, werden die erzielten Veränderungen auch auf lange Sicht halten.

Sie können mehr über mich und meinen beruflichen Hintergrund auf meiner Internetseite erfahren oder Sie können mich unter der Nummer +45 40 33 48 67 anrufen.

Abgesehen von Dänisch biete ich auch Psychotherapie auf Deutsch und Englisch an.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

11 Gedanken zu „

 1. F., København

  Jeg kan klart anbefale Jannik som terapeut. Han har hjulpet mig til at blive bedre til at accepterer mig selv som den jeg er. Han mødte mig i øjenhøjde og skabte et rum for tryghed.

  Da jeg kom til Jannik første gang havde jeg det meget svært ved at være i min egen krop. Jeg havde det man kalder ude af kroppen oplevelser, hvor jeg ofte betragtede mig selv og verden udefra. Følelsen var meget stærk og den var dominerende i min hverdag.

  Jeg havde i den forbindelse oplevelsen af at det hele var lidt uvirkeligt. – troede jeg var ved at blive skør.

  Det forsvandt i takt med at jeg havde flere samtaler med Jannik. Jeg lærte denne følelse og mig selv at kende på en ny måde. Han var god til at få mig til at reflektere over mig selv og få mig til at mærke efter i min krop, når vi talte om forskellige emner.

  Han lærte mig at være med alle de følelser jeg nu en gang har. Det lyder så banalt, men det har gjort en kæmpe forskel i forhold til at lære at acceptere mig selv helt som den jeg er. Jeg synes især Jannik har været god fordi at han har så meget fokus på hvad tanker og følelser gør ved kroppen. Den dominerende følelse af uvirkelighed er næsten ikke eksisterende længere, og Jannik lærte mig at jeg kan træde ud og ind af den som det passer mig. Så tak for det Jannik!

 2. Tusnelda

  Kære Jannik

  Tak for den fantastiske og spændende rejse du har hjulpet mig igennem.

  Det har gang på gang overrasket mig hvor meget der ligger gemt fra fortiden, som til stadighed kan skabe problemer og spænde ben for en igen og igen.

  Men med en kærlig, tålmodig, professionel og rummelig behandler som dig, har jeg i mit eget tempo fået brikkerne til at falde på plads og kan nu selv se sammenhængen – og derfor reagere før det går galt – og ofte blot trække på smilebåndet – uden yderligere bekymring.

  Tusind tak for det – kærlig hilsen Tusnelda

 3. K.

  Er du måske på vej, eller vil du for en gangs skyld bevidst holde inde, før du fortsætter som hidtil? Eller har du endnu bedre stadig et par spændende, aldrig stillede spørgsmål – som virkelig angår dig? Så er du meget heldig, at du har fundet denne samtalepartner – og at du i det hele taget har fundet herhen! Her er virkelig plads til alle disse ting – til din personlige udvikling. Men det allerbedste ved mødet med Jannik er, at det hele forbliver dit, du vil til syvende og sidst have ”spørgsmålene og svarene” – du bliver rigere, vokser og bliver lidt mere ”hel”. Så uendelig værdifuldt! Tak.

  (min oversættelse – den tyske originaltekst nedenfor)

  Bist Du vielleicht auf der Suche oder willst bewusst einmal innehalten, bevor Du ewig so weiterläufst? Oder hast Du besser noch ein paar ungestellte, spannende Fragen – die Dich wirklich betreffen? Dann hast Du grosses Glück, dieses Gegenüber und damit überhaupt hierher gefunden zu haben! Hier ist wirklich Raum für all diese Dinge – Deine persönliche Entwicklung. Doch das Allerbeste an der Begegnung mit Jannik ist, dass Dir alles bleibt, Du wirst am Ende „Fragen und Antworten“ haben – Du gewinnst, wächst und wirst ein Stückchen mehr „ganz“. Wie unendlich kostbar! Danke.

 4. A & T

  Kæreste Jannik.

  Tak for din måde at være på og din store rummelighed. Vi følte straks, at vi var i trygge hænder og der var plads/rum til at vi kunne være os selv. Vi fik vendt mange ting og ryddet nogle bump af vejen i vores ægteskab. Er ikke helt sikker på at vi er færdige endnu – men så ved vi jo, hvor vi skal finde dig.

  Kærligste hilsner fra A & T

 5. Kim

  Kære Jannik
  Jeg har haft flere samtaler med dig. Samtalerne var altså lærerige, og jeg gik altid derfra lettere om hjertet end da jeg kom. Tak fordi at du hjalp mig igennem en proces, hvor jeg blev meget klogere på mig selv. Gennem processen blev jeg bevidst om, hvor vigtigt det er at jeg mærker efter i kroppen.
  De bedste hilsner
  Kim

 6. Rebecca

  Kære Jannik

  Jeg takker dig for din tålmodighed og evne til at vise dit hjerterum. Tak fordi du tog opgaven alvorligt og hjalp mig på vej ud af en krise. Du har været en god terapeut for mig – med kvaliteter som respekt, ydmyghed, nysgerrighed, ro og nærvær.
  Du har hjulpet mig med at kunne komme ned og mærke mig selv i kroppen, og tillade de følelser der er der. Du har lært mig at lytte mere til mig selv, og tage impulserne alvorligt. Jeg føler, at jeg er blevet mere hel, i den tid jeg har gået hos dig. Jeg oplever, at jeg er blevet mere bevidst og tør stå mere ved nuancerne af tilværelsen, og jeg føler, at jeg har fået mere tro på mig selv.

  Tusind tak og godt nytår!

  Kærlig Hilsen Rebecca

 7. AJ

  Kære Jannik.

  Da jeg startede hos dig for godt 2 år siden, var jeg en del skeptisk da jeg aldrig havde prøvet at være til terapi før.
  Men de efterfølgende mange sessioner vi har haft, har virkeligt ændret mit liv, og min måde at tænke på, især det med at kunne sige fra over for andre, og prioritere mig selv frem for andre.

  Med det ville jeg bare sige af hjertet tak.

  hilsen AJ

 8. Helle

  Kære Jannik

  Forløbet hos dig har været fantastisk for mig. Vi har været dybt og langt omkring. Du har lært mig at mærke efter i kroppen, så alting ikke kun blev i hovedet. Du har set mig og mødt mig, lige som jeg havde brug for det – nemlig med respekt og empati. Du har lært mig, at ALLE følelser er okay. Der er ikke nogen følelser, jeg ikke må have! Man kan jo være temmelig sårbar, når man coaches. Ofte kommer man ind på dybe, personlige ting, som jo gør rigtig ondt, og du har med varsomhed og empati og stor, stor respekt formået at hjælpe mig med at få en dyb indsigt i mig selv. TAK for det og vi ses igen, når jeg er klar til næste skridt:-), og det glæder jeg mig til. Kh Helle

 9. JD, København

  Jeg har virkelig fået meget ud af de få sessioner vi har haft. Tak for det – det har været en fornøjelse!

 10. Martina

  Kære Jannik,

  Jeg siger tak for dine inspirerende møder. Din åbne, venlige og respektfulde facon skaber et positivt arbejdsklima, hvor det bliver let at se de situationer og følelser i øjnene som man i hverdagen hellere undgår, eller hvor man ofte simpelthen mangler tid eller en samtalepartner. For mig var det aktiverende og stimulerende at overveje mit livsforløb koncentreret og systematisk. Takket være din hjælp til selvhjælp er jeg blevet mere sikker i min beslutning om, hvad vej jeg vil gå og følger nu denne med et smil på læberne. Jeg kan varmt anbefale en session med Jannik til enhver, som er interesseret i at lære sig selv bedre at kende, som står over for svære beslutninger eller som simpelthen vil omgås bedre med sine følelser. Og man skal ikke være bange for at det tager 3 år … nogle få sessioner hjælper allerede til at tage et stort skridt fremad og få en bedre livskvalitet.

  Endnu en gang hjertelig tak og alt godt til dig, Jannik
  Martina
  (min oversættelse efter aftale med forfatteren – originaltekst nedenfor)

  Lieber Jannik,

  ich danke dir für deine anregenden Sitzungen. Deine offene, freundliche und respektvolle Art schafft ein positives Arbeitsklima, in dem es einem leicht fällt, sich mit Situationen und Gefühlen auseinanderzusetzen, die man im Alltag lieber vermeidet oder wo einem manchmal schlicht die Zeit bzw. der Gegenüber fehlt. Für mich war es aktivierend und stimulierend, konzentriert und systematisch über meinen Lebensweg nachzudenken. Dank deiner Hilfe zur Selbsthilfe bin ich sicherer in meiner Entscheidung geworden, welchen Weg ich gehen möchte und verfolge diesen jetzt mit einem Lächeln auf den Lippen. Jedem, der daran interessiert ist, sich selbst besser kennenzulernen, vor schwierigenden Entscheidungen steht oder einfach achtsamer mit seinen Gefühlen umgehen will, kann ich sehr eine Coaching-Session mit Jannik ans Herz legen. Und keine Angst, das dauert nicht 3 Jahre … einige wenige Coaching-Sessions helfen schon, einen großen Schritt nach vorn zu machen und eine gesteigerte Lebensqualität zu erreichen.

  Nochmals herzlichen Dank und alles Gute für Dich, Jannik,
  Martina

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.