Psychotherapy with enthusiasm

Jannik Bo RasmussenPerhaps you recognise for example that you…

– are not connected to your wants and needs
– think that you can never be good enough
– are longing for inner peace
– have thoughts that go on incessantly about the same old theme
– focus upon what other people might think about you
– feel guilty or wrong without any obvious reason

Whether you are troubled by problems such as these, you are stuck without knowing how it happens, or you simply want to continue your ongoing personal development, it is important to have a confidential space where you can not only speak freely – but also be heard.

Therapy is a matter of trust

Medlem af Dansk PsykoterapeutforeningPsychotherapy is a matter of trust, where it is crucial for the process that we have a healthy relation. I offer to meet you with my professionalism as a therapist, my humanness and my life experience, so that you can make progress in the areas where you feel the need – in a manner and a pace which is right for you.

We start out right where you want it. You are the one experiencing the wants and needs, and who knows just how it is to be you.

Here you can be both seen and heard. As the person you are, and the person you are about to become.

Achieve lasting change

As a body and gestalt oriented psychotherapist, I possess a diploma from a 4-year internationally accredited training programme, I have close to twenty years of practical experience and I participate on a continuous basis in supervision as well as practical and theoretical training.

I am friendly, emphatic and direct, and in my therapy I work from a holistic perspective with awareness of both thoughts, feelings and body reactions. Apart from being my own experience and belief, it is now also scientifically proven that mind, body and emotions are closely connected. And when we keep this in mind, you are likely to experience permanent changes which affect you on all levels.

You can read more about my background and ways of working here on the various pages on my website. Or call me on +45 40 33 48 67 to get more information.

In addition to Danish, I also give therapy in English and German.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

11 thoughts on “

 1. F., København

  Jeg kan klart anbefale Jannik som terapeut. Han har hjulpet mig til at blive bedre til at accepterer mig selv som den jeg er. Han mødte mig i øjenhøjde og skabte et rum for tryghed.

  Da jeg kom til Jannik første gang havde jeg det meget svært ved at være i min egen krop. Jeg havde det man kalder ude af kroppen oplevelser, hvor jeg ofte betragtede mig selv og verden udefra. Følelsen var meget stærk og den var dominerende i min hverdag.

  Jeg havde i den forbindelse oplevelsen af at det hele var lidt uvirkeligt. – troede jeg var ved at blive skør.

  Det forsvandt i takt med at jeg havde flere samtaler med Jannik. Jeg lærte denne følelse og mig selv at kende på en ny måde. Han var god til at få mig til at reflektere over mig selv og få mig til at mærke efter i min krop, når vi talte om forskellige emner.

  Han lærte mig at være med alle de følelser jeg nu en gang har. Det lyder så banalt, men det har gjort en kæmpe forskel i forhold til at lære at acceptere mig selv helt som den jeg er. Jeg synes især Jannik har været god fordi at han har så meget fokus på hvad tanker og følelser gør ved kroppen. Den dominerende følelse af uvirkelighed er næsten ikke eksisterende længere, og Jannik lærte mig at jeg kan træde ud og ind af den som det passer mig. Så tak for det Jannik!

 2. Tusnelda

  Kære Jannik

  Tak for den fantastiske og spændende rejse du har hjulpet mig igennem.

  Det har gang på gang overrasket mig hvor meget der ligger gemt fra fortiden, som til stadighed kan skabe problemer og spænde ben for en igen og igen.

  Men med en kærlig, tålmodig, professionel og rummelig behandler som dig, har jeg i mit eget tempo fået brikkerne til at falde på plads og kan nu selv se sammenhængen – og derfor reagere før det går galt – og ofte blot trække på smilebåndet – uden yderligere bekymring.

  Tusind tak for det – kærlig hilsen Tusnelda

 3. K.

  Er du måske på vej, eller vil du for en gangs skyld bevidst holde inde, før du fortsætter som hidtil? Eller har du endnu bedre stadig et par spændende, aldrig stillede spørgsmål – som virkelig angår dig? Så er du meget heldig, at du har fundet denne samtalepartner – og at du i det hele taget har fundet herhen! Her er virkelig plads til alle disse ting – til din personlige udvikling. Men det allerbedste ved mødet med Jannik er, at det hele forbliver dit, du vil til syvende og sidst have ”spørgsmålene og svarene” – du bliver rigere, vokser og bliver lidt mere ”hel”. Så uendelig værdifuldt! Tak.

  (min oversættelse – den tyske originaltekst nedenfor)

  Bist Du vielleicht auf der Suche oder willst bewusst einmal innehalten, bevor Du ewig so weiterläufst? Oder hast Du besser noch ein paar ungestellte, spannende Fragen – die Dich wirklich betreffen? Dann hast Du grosses Glück, dieses Gegenüber und damit überhaupt hierher gefunden zu haben! Hier ist wirklich Raum für all diese Dinge – Deine persönliche Entwicklung. Doch das Allerbeste an der Begegnung mit Jannik ist, dass Dir alles bleibt, Du wirst am Ende “Fragen und Antworten” haben – Du gewinnst, wächst und wirst ein Stückchen mehr “ganz”. Wie unendlich kostbar! Danke.

 4. A & T

  Kæreste Jannik.

  Tak for din måde at være på og din store rummelighed. Vi følte straks, at vi var i trygge hænder og der var plads/rum til at vi kunne være os selv. Vi fik vendt mange ting og ryddet nogle bump af vejen i vores ægteskab. Er ikke helt sikker på at vi er færdige endnu – men så ved vi jo, hvor vi skal finde dig.

  Kærligste hilsner fra A & T

 5. Kim

  Kære Jannik
  Jeg har haft flere samtaler med dig. Samtalerne var altså lærerige, og jeg gik altid derfra lettere om hjertet end da jeg kom. Tak fordi at du hjalp mig igennem en proces, hvor jeg blev meget klogere på mig selv. Gennem processen blev jeg bevidst om, hvor vigtigt det er at jeg mærker efter i kroppen.
  De bedste hilsner
  Kim

 6. Rebecca

  Kære Jannik

  Jeg takker dig for din tålmodighed og evne til at vise dit hjerterum. Tak fordi du tog opgaven alvorligt og hjalp mig på vej ud af en krise. Du har været en god terapeut for mig – med kvaliteter som respekt, ydmyghed, nysgerrighed, ro og nærvær.
  Du har hjulpet mig med at kunne komme ned og mærke mig selv i kroppen, og tillade de følelser der er der. Du har lært mig at lytte mere til mig selv, og tage impulserne alvorligt. Jeg føler, at jeg er blevet mere hel, i den tid jeg har gået hos dig. Jeg oplever, at jeg er blevet mere bevidst og tør stå mere ved nuancerne af tilværelsen, og jeg føler, at jeg har fået mere tro på mig selv.

  Tusind tak og godt nytår!

  Kærlig Hilsen Rebecca

 7. AJ

  Kære Jannik.

  Da jeg startede hos dig for godt 2 år siden, var jeg en del skeptisk da jeg aldrig havde prøvet at være til terapi før.
  Men de efterfølgende mange sessioner vi har haft, har virkeligt ændret mit liv, og min måde at tænke på, især det med at kunne sige fra over for andre, og prioritere mig selv frem for andre.

  Med det ville jeg bare sige af hjertet tak.

  hilsen AJ

 8. Helle

  Kære Jannik

  Forløbet hos dig har været fantastisk for mig. Vi har været dybt og langt omkring. Du har lært mig at mærke efter i kroppen, så alting ikke kun blev i hovedet. Du har set mig og mødt mig, lige som jeg havde brug for det – nemlig med respekt og empati. Du har lært mig, at ALLE følelser er okay. Der er ikke nogen følelser, jeg ikke må have! Man kan jo være temmelig sårbar, når man coaches. Ofte kommer man ind på dybe, personlige ting, som jo gør rigtig ondt, og du har med varsomhed og empati og stor, stor respekt formået at hjælpe mig med at få en dyb indsigt i mig selv. TAK for det og vi ses igen, når jeg er klar til næste skridt:-), og det glæder jeg mig til. Kh Helle

 9. JD, København

  Jeg har virkelig fået meget ud af de få sessioner vi har haft. Tak for det – det har været en fornøjelse!

 10. Martina

  Kære Jannik,

  Jeg siger tak for dine inspirerende møder. Din åbne, venlige og respektfulde facon skaber et positivt arbejdsklima, hvor det bliver let at se de situationer og følelser i øjnene som man i hverdagen hellere undgår, eller hvor man ofte simpelthen mangler tid eller en samtalepartner. For mig var det aktiverende og stimulerende at overveje mit livsforløb koncentreret og systematisk. Takket være din hjælp til selvhjælp er jeg blevet mere sikker i min beslutning om, hvad vej jeg vil gå og følger nu denne med et smil på læberne. Jeg kan varmt anbefale en session med Jannik til enhver, som er interesseret i at lære sig selv bedre at kende, som står over for svære beslutninger eller som simpelthen vil omgås bedre med sine følelser. Og man skal ikke være bange for at det tager 3 år … nogle få sessioner hjælper allerede til at tage et stort skridt fremad og få en bedre livskvalitet.

  Endnu en gang hjertelig tak og alt godt til dig, Jannik
  Martina
  (min oversættelse efter aftale med forfatteren – originaltekst nedenfor)

  Lieber Jannik,

  ich danke dir für deine anregenden Sitzungen. Deine offene, freundliche und respektvolle Art schafft ein positives Arbeitsklima, in dem es einem leicht fällt, sich mit Situationen und Gefühlen auseinanderzusetzen, die man im Alltag lieber vermeidet oder wo einem manchmal schlicht die Zeit bzw. der Gegenüber fehlt. Für mich war es aktivierend und stimulierend, konzentriert und systematisch über meinen Lebensweg nachzudenken. Dank deiner Hilfe zur Selbsthilfe bin ich sicherer in meiner Entscheidung geworden, welchen Weg ich gehen möchte und verfolge diesen jetzt mit einem Lächeln auf den Lippen. Jedem, der daran interessiert ist, sich selbst besser kennenzulernen, vor schwierigenden Entscheidungen steht oder einfach achtsamer mit seinen Gefühlen umgehen will, kann ich sehr eine Coaching-Session mit Jannik ans Herz legen. Und keine Angst, das dauert nicht 3 Jahre … einige wenige Coaching-Sessions helfen schon, einen großen Schritt nach vorn zu machen und eine gesteigerte Lebensqualität zu erreichen.

  Nochmals herzlichen Dank und alles Gute für Dich, Jannik,
  Martina

Leave a Reply

Your email address will not be published.