Mindfulness meditationsgruppe forår 2019

Til februar starter jeg igen en meditationsgruppe, hvor du kan få undervisning og træning i mindfulness-meditation og lejlighed til egen fordybelse, og hvor du kan få glæde af den ekstra dimension, det giver at meditere sammen med andre. Her kan du kort høre, hvad det går ud på:


Gruppen er både for dig, som gerne vil prøve at meditere for at komme i gang på egen hånd – og for dig, som har lyst til at få yderligere fordybelse og ideer til den praksis du allerede har.

Du vil her få intensiv støtte til din praksis – både som vejledning, ved træning og gennem feedback og erfaringsudveksling – og hver gang slutter vi af med en længere meditation.

Vi mødes i Københavns centrum kl. 17.30-19.30 hver anden uge, i alt 6 gange:

  • Torsdag 7. februar
  • Torsdag 21. februar
  • Torsdag 7. marts
  • Torsdag 21. marts
  • Torsdag 4. april
  • Torsdag 25. april

Grundholdningerne er forankret i mindfulness-praksis – med åbent sind at give plads til alt det der viser sig i det nuværende øjeblik, og hverken prøve at holde fast i det eller at komme af med det. Alt sammen med en åben og venlig indstilling over for dig selv. Du vil blive bedre til at slappe af i forhold til dagligdagens stressfaktorer, ligesom meditationen støtter din personlige udvikling.

Det foregår i Nørre Voldgade 23, lige ved Nørreport Station. Og prisen er bare 850 kr. for det hele incl. kaffe og te. Meld dig til enten på mail til post@gestaltterapeut.dk eller på telefon 40 33 48 67. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe eller skrive til mig for at høre mere.

Tilmelding er gyldig efter indbetaling af beløbet, som kan foregå enten til mobile pay 90230 eller bankkonto 3169 4263519221.

Læs mere om meditation og min baggrund her.

Buddha

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail