Mindfulness meditationsgruppe

I slutningen af august starter jeg atter en mindfulness meditationsgruppe, hvor du kan få

– undervisning i mindfulness-meditation
– træning, incl. mulighed for dialog om dine erfaringer
– lejlighed til egen afstressning og fordybelse

Desuden vil du få glæde af den ekstra dimension, det giver at meditere sammen med andre. Her kan du kort høre, hvad det går ud på:

Gruppen er både for dig, som overvejer at komme i gang med at meditere på egen hånd – og for dig, som allerede har en praksis og som har lyst til at få yderligere fordybelse og inspitration.

Du vil her få intensiv støtte til din praksis – både som vejledning, ved træning og gennem feedback og erfaringsudveksling – og hver gang slutter vi af med en længere meditation.

Vi mødes i mit lokale i København kl. 17.30-19.30 hver anden uge, i alt 7 gange:

  • Torsdag 29. august
  • Torsdag 12. september
  • Torsdag 26. september
  • Torsdag 10. oktober
  • Torsdag 24. oktober
  • Torsdag 7. november
  • Torsdag 21. november

Grundholdningerne er forankret i mindfulness-praksis: med åbent sind at give plads til alt det der viser sig i det nuværende øjeblik, og hverken prøve at holde fast i det eller at komme af med det. Alt sammen med en åben og venlig indstilling over for dig selv. Du vil blive bedre til at slappe af i forhold til dagligdagens stressfaktorer, ligesom meditationen støtter din personlige udvikling.

Det foregår i Nørre Voldgade 23, lige ved Nørreport Station. Og prisen er bare 950 kr. for det hele incl. forplejning i pauserne. Meld dig til enten på mail til post@gestaltterapeut.dk eller på telefon 40 33 48 67. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe eller skrive til mig for at høre mere.

Tilmelding er gyldig efter indbetaling af beløbet, som kan foregå enten til mobile pay 90230 eller bankkonto 3169 4263519221.

Læs mere om meditation og min baggrund her.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail