Mindfulness meditationskursus i København

Forløb over 7 gange – hver anden uge fra 6. februar

Tid: Torsdage 17:30 – 19:30
Datoer: Feb.: 6. og 20. / Mar.: 5. og 19. / Apr.: 2., 16. og 30.
Sted: Nørre Voldgade 23 i København (ved Nørreport)

For begyndere og let øvede

Dette er kurset både for dig, som gerne vil begynde at meditere for måske at komme mere i balance – og også for dig, som allerede er i gang, og som nu ønsker ny inspiration for videre udvikling og fordybelse. Du vil under alle omstændigheder få noget du kan bruge – også derhjemme.

Kursusbeskrivelse

Meditationsforløbet er forankret i holistisk mindfulness-praksis: at give plads til alt hvad der viser sig i det nuværende øjeblik, hele tiden med en åben og venlig indstilling over for dig selv. Som et tolerant og upartisk vidne til alt hvad der foregår i dig, vil du blive bedre til at slappe af i forhold til dagligdagens stressfaktorer, ligesom meditationen i sig selv støtter din personlige udvikling. Læs mere om meditation her.

Meditationskurset foregår i Københavns centrum over to timer hver anden torsdag ved fyraftenstid. Gennem de i alt 14 timer vil du få et rigt og varieret udbytte i form af

– viden om de grundlæggende teknikker i mindfulness-meditation
– praktiske værktøjer til eget brug
– meditationstræning med mulighed for dialog om egne erfaringer
– individuel vejledning

To mediterende kvinderDu kan finde ro og glæde gennem meditation

Erfaren mindfulness-instruktør

Som uddannet og erfaren mindfulness-instruktør sørger jeg for en tryg og afslappet atmosfære, hvor du får intensiv støtte til din meditationspraksis – både som vejledning, ved træning og gennem feedback og erfaringsudveksling – og hver gang slutter vi med en længere meditation. Og ikke mindst vil du få glæde af den ekstra dimension, det giver at meditere sammen med andre. På videoen nedenfor fortæller jeg kort hvad det går ud på:

Tilmelding til kurset

Prisen for hele forløbet er 950 kr. incl. forplejning i pauserne.

Du kan tilmelde dig enten på mail til post@gestaltterapeut.dk eller på telefon 40 33 48 67. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe eller skrive til mig for at høre mere, inden du beslutter dig.

Tilmeldingen er endelig efter indbetaling af beløbet, som kan foregå enten til mobile pay 90230 eller bankkonto 3169 4263519221.

Mediterende mand på bakketop

Del denne side:FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail