Mindfulness meditationsgruppe

Intensivt forløb – 7 gange hver anden torsdag

I efterårets meditationsgruppe, hvor vi mødes hver anden torsdag ved fyraftenstid i hjertet af København, får deltagerne bl.a.:

– viden om de grundlæggende teknikker i mindfulness-meditation
– praktiske værktøjer til eget brug
– meditationstræning, incl. mulighed for dialog om egne erfaringer

Mediterende frøVi kan stadig byde et par deltagere mere velkommen fra torsdag 12. september kl. 17.30-19.30.
Kursusforløbet er forankret i mindfulness-praksis: at give plads til alt hvad der viser sig i det nuværende øjeblik, hele tiden med en åben og venlig indstilling over for dig selv.

Som et tolerant og upartisk vidne til dine tanker, følelser og sansninger vil du blive bedre til at slappe af i forhold til dagligdagens stressfaktorer, ligesom meditationen i sig selv støtter din personlige udvikling.

Gruppen er både for dig, som overvejer at komme i gang med at meditere på egen hånd – og for dig, som allerede har en praksis og som har lyst til at få yderligere fordybelse og inspiration.

Som uddannet mindfulness-instruktør sørger jeg for en en tryg og afslappet atmosfære, hvor du får intensiv støtte til din meditationspraksis – både som vejledning, ved træning og gennem feedback og erfaringsudveksling – og hver gang slutter vi af med en længere meditation. Og ikke mindst vil du få glæde af den ekstra dimension, det giver at meditere sammen med andre. Her kan du kort høre, hvad det går ud på:

Vi mødes i mit lokale i København kl. 17.30-19.30 hver anden uge, i alt 7 gange:

  • Torsdag 29. august (er afholdt)
  • Torsdag 12. september
  • Torsdag 26. september
  • Torsdag 10. oktober
  • Torsdag 24. oktober
  • Torsdag 7. november
  • Torsdag 21. november

Det foregår i Nørre Voldgade 23, lige ved Nørreport Station. Prisen for deltagelse fra den 12. september er bare 750 kr. incl. forplejning i pauserne. Meld dig til enten på mail til post@gestaltterapeut.dk eller på telefon 40 33 48 67. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe eller skrive til mig for at høre mere.

Tilmelding er gyldig efter indbetaling af beløbet, som kan foregå enten til mobile pay 90230 eller bankkonto 3169 4263519221.

Læs mere om meditation og min baggrund her.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail