Client testimonials in Danish

Henriette (31/3 2020)

Kære Jannik

Tusind tak for dig og de meget spændende timer jeg har haft med dig, det har været enormt lærerigt for mig, jeg har både lært mig selv meget bedre at kende, accepteret mig selv mere, men også lært en masse om andre mennesker og hvordan vi bevidst eller ubevidst påvirker hinanden.

Det var og er en spændende process, og jeg har virkelig lært at lytte til mig selv, forstå mig selv bedre end jeg gjorde tidligere og lært at mærke efter i min krop.

Det har været enormt behageligt at tale med dig, jeg har fra første gang følt mig meget tryg i dit selskab.

De bedste hilsner og kæmpe tak, Henriette

IP og HA (12/6 2019)

Kære Jannik

Nogle dage, når vores tvillingebørnebørn griner og leger helt vidunderligt med hinanden, tænker jeg: Alle mennesker sku’ være født som tvillinger.
Samme begejstring følte jeg en dag, da min mand og jeg gik hjem fra vores parterapi: Alle mennesker burde ha’ chancen for at gå i parterapi.
Det, vi har oplevet hos dig, har fået glæden og samhørigheden til at vokse i vores parforhold og åbnet vores øjne for, hvornår vi går fejl af hinanden og ”misser” chancen for ægte kontakt.
Tak for din måde at møde os på, din måde at rumme og spejle, hvad du ser og derved hjælpe os frem mod et mere livfuldt forhold til hinanden. Vi synes, vi er heldige, at vi fandt frem til dig.

Kærlig hilsen
IP og HA

AD (14/5 2018):

Kære Jannik,
Jeg diskuterede længe med mig selv, inden jeg endelig besluttede at gå i terapi.
I den forbindelse havde jeg ikke kunnet møde nogen bedre terapeut.
Din ikke-dømmende og venlige facon har gjort det let for at åbne mig. Du har set mig og taget imod mig, sådan som jeg er.
Med din støtte er det lykkedes mig at acceptere mig selv bedre, at fordømme mig selv mindre, og at jeg ikke længere så ofte spørger mig selv, om der er noget i vejen med mig, om jeg ikke er okay.
Jeg har lært at give plads til de følelser, som jeg i årevis havde gemt under lås og slå og acceptere dem, at opfatte dem som en del of mig. Jeg er på vej til at finde mig selv, at lære mig selv bedre at kende, og det havde jeg ikke klaret uden din hjælp. Terapien har igen givet mig mere livsglæde.
Dette vil jeg sige dig hjerteligt tak for.
Kærlig hilsen og alt godt, og måske vi mødes en anden gang.
AD

(min oversættelse – den tyske originaltekst nedenfor)

Lieber Jannik,
ich habe lange mit mir gehadert, bevor ich mich endlich entschlossen habe eine Therapie zu machen.
Dabei hätte ich keinen besseren Therapeuten treffen können.
Deine urteilsfreie und freundliche Art hat es mir leicht gemacht, mich zu öffnen. Du hast mich gesehen und so angenommen wie ich bin.
Mit deiner Unterstützung ist es mir gelungen mich selber besser anzunehmen, mich weniger zu verurteilen, und mich nicht mehr so oft zu fragen, ob etwas nicht mit mir stimmt, ob ich nicht okay bin.
Ich habe gelernt den Gefühlen, die ich jahrelang unter Verschluss gehalten habe, Raum zu geben und sie zu akzeptieren, und als einen Teil von mir anzusehen. Ich bin auf dem Weg zu mir selber zu finden, mich selber besser kennenzulernen, das hätte ich ohne deine Hilfe nicht geschafft. Die Therapie hat mir wieder mehr Lebensfreude geschenkt.
Dafür möchte ich mich recht herzlich bedanken.
Alles Liebe und Gute, und vielleicht sehen wir uns nochmal.
AD

Morten (20/1-2018):

Jannik har gennem vores samtaler, givet mig en bedre indsigt i mig selv, og har fået mig til at acceptere mig selv på godt og “ondt”.
Jannik er rigtig god til at møde én, hvor man er på en meget anerkendende måde. Under samtalerne føler man sig i trygge og gode hænder. Man sidder overfor en terapeut, men sandelig også et menneske af kød og blod.
Tak for hjælpen!

F., København (22/7 2017):

Jeg kan klart anbefale Jannik som terapeut. Han har hjulpet mig til at blive bedre til at accepterer mig selv som den jeg er. Han mødte mig i øjenhøjde og skabte et rum for tryghed.
Da jeg kom til Jannik første gang havde jeg det meget svært ved at være i min egen krop. Jeg havde det man kalder ude af kroppen oplevelser, hvor jeg ofte betragtede mig selv og verden udefra. Følelsen var meget stærk og den var dominerende i min hverdag.
Jeg havde i den forbindelse oplevelsen af at det hele var lidt uvirkeligt. – troede jeg var ved at blive skør.
Det forsvandt i takt med at jeg havde flere samtaler med Jannik. Jeg lærte denne følelse og mig selv at kende på en ny måde. Han var god til at få mig til at reflektere over mig selv og få mig til at mærke efter i min krop, når vi talte om forskellige emner.
Han lærte mig at være med alle de følelser jeg nu en gang har. Det lyder så banalt, men det har gjort en kæmpe forskel i forhold til at lære at acceptere mig selv helt som den jeg er. Jeg synes især Jannik har været god fordi at han har så meget fokus på hvad tanker og følelser gør ved kroppen. Den dominerende følelse af uvirkelighed er næsten ikke eksisterende længere, og Jannik lærte mig at jeg kan træde ud og ind af den som det passer mig. Så tak for det Jannik!

Tusnelda (11/4 2017):

Kære Jannik
Tak for den fantastiske og spændende rejse du har hjulpet mig igennem.
Det har gang på gang overrasket mig hvor meget der ligger gemt fra fortiden, som til stadighed kan skabe problemer og spænde ben for en igen og igen.
Men med en kærlig, tålmodig, professionel og rummelig behandler som dig, har jeg i mit eget tempo fået brikkerne til at falde på plads og kan nu selv se sammenhængen – og derfor reagere før det går galt – og ofte blot trække på smilebåndet – uden yderligere bekymring.
Tusind tak for det – kærlig hilsen Tusnelda

K. (23/12 2016):

Er du måske på vej, eller vil du for en gangs skyld bevidst holde inde, før du fortsætter som hidtil? Eller har du endnu bedre stadig et par spændende, aldrig stillede spørgsmål – som virkelig angår dig? Så er du meget heldig, at du har fundet denne samtalepartner – og at du i det hele taget har fundet herhen! Her er virkelig plads til alle disse ting – til din personlige udvikling. Men det allerbedste ved mødet med Jannik er, at det hele forbliver dit, du vil til syvende og sidst have ”spørgsmålene og svarene” – du bliver rigere, vokser og bliver lidt mere ”hel”. Så uendelig værdifuldt! Tak.

(min oversættelse – den tyske originaltekst nedenfor)

Bist Du vielleicht auf der Suche oder willst bewusst einmal innehalten, bevor Du ewig so weiterläufst? Oder hast Du besser noch ein paar ungestellte, spannende Fragen – die Dich wirklich betreffen? Dann hast Du grosses Glück, dieses Gegenüber und damit überhaupt hierher gefunden zu haben! Hier ist wirklich Raum für all diese Dinge – Deine persönliche Entwicklung. Doch das Allerbeste an der Begegnung mit Jannik ist, dass Dir alles bleibt, Du wirst am Ende “Fragen und Antworten” haben – Du gewinnst, wächst und wirst ein Stückchen mehr “ganz”. Wie unendlich kostbar! Danke.

A & T (14/5 2016):

Kæreste Jannik.
Tak for din måde at være på og din store rummelighed. Vi følte straks, at vi var i trygge hænder og der var plads/rum til at vi kunne være os selv. Vi fik vendt mange ting og ryddet nogle bump af vejen i vores ægteskab. Er ikke helt sikker på at vi er færdige endnu – men så ved vi jo, hvor vi skal finde dig.
Kærligste hilsner fra A & T

Kim (10/5 2016):

Kære Jannik
Jeg har haft flere samtaler med dig. Samtalerne var altså lærerige, og jeg gik altid derfra lettere om hjertet end da jeg kom. Tak fordi at du hjalp mig igennem en proces, hvor jeg blev meget klogere på mig selv. Gennem processen blev jeg bevidst om, hvor vigtigt det er at jeg mærker efter i kroppen.
De bedste hilsner
Kim

Rebecca (4/1 2016):

Kære Jannik
Jeg takker dig for din tålmodighed og evne til at vise dit hjerterum. Tak fordi du tog opgaven alvorligt og hjalp mig på vej ud af en krise. Du har været en god terapeut for mig – med kvaliteter som respekt, ydmyghed, nysgerrighed, ro og nærvær.
Du har hjulpet mig med at kunne komme ned og mærke mig selv i kroppen, og tillade de følelser der er der. Du har lært mig at lytte mere til mig selv, og tage impulserne alvorligt. Jeg føler, at jeg er blevet mere hel, i den tid jeg har gået hos dig. Jeg oplever, at jeg er blevet mere bevidst og tør stå mere ved nuancerne af tilværelsen, og jeg føler, at jeg har fået mere tro på mig selv.
Tusind tak og godt nytår!
Kærlig Hilsen Rebecca

AJ (1/6 2015):

Kære Jannik.
Da jeg startede hos dig for godt 2 år siden, var jeg en del skeptisk da jeg aldrig havde prøvet at være til terapi før.
Men de efterfølgende mange sessioner vi har haft, har virkeligt ændret mit liv, og min måde at tænke på, især det med at kunne sige fra over for andre, og prioritere mig selv frem for andre.
Med det ville jeg bare sige af hjertet tak.
hilsen AJ

Helle (1/2-2015):

Kære Jannik
Forløbet hos dig har været fantastisk for mig. Vi har været dybt og langt omkring. Du har lært mig at mærke efter i kroppen, så alting ikke kun blev i hovedet. Du har set mig og mødt mig, lige som jeg havde brug for det – nemlig med respekt og empati. Du har lært mig, at ALLE følelser er okay. Der er ikke nogen følelser, jeg ikke må have! Man kan jo være temmelig sårbar, når man coaches. Ofte kommer man ind på dybe, personlige ting, som jo gør rigtig ondt, og du har med varsomhed og empati og stor, stor respekt formået at hjælpe mig med at få en dyb indsigt i mig selv. TAK for det og vi ses igen, når jeg er klar til næste skridt:-), og det glæder jeg mig til. Kh Helle

JD, København (3/11-2014):

Jeg har virkelig fået meget ud af de få sessioner vi har haft. Tak for det – det har været en fornøjelse!

Martina (5/6 2014):

Kære Jannik,
Jeg siger tak for dine inspirerende møder. Din åbne, venlige og respektfulde facon skaber et positivt arbejdsklima, hvor det bliver let at se de situationer og følelser i øjnene som man i hverdagen hellere undgår, eller hvor man ofte simpelthen mangler tid eller en samtalepartner. For mig var det aktiverende og stimulerende at overveje mit livsforløb koncentreret og systematisk. Takket være din hjælp til selvhjælp er jeg blevet mere sikker i min beslutning om, hvad vej jeg vil gå og følger nu denne med et smil på læberne. Jeg kan varmt anbefale en session med Jannik til enhver, som er interesseret i at lære sig selv bedre at kende, som står over for svære beslutninger eller som simpelthen vil omgås bedre med sine følelser. Og man skal ikke være bange for at det tager 3 år … nogle få sessioner hjælper allerede til at tage et stort skridt fremad og få en bedre livskvalitet.
Endnu en gang hjertelig tak og alt godt til dig, Jannik
Martina

(min oversættelse – originaltekst nedenfor)

Lieber Jannik,
ich danke dir für deine anregenden Sitzungen. Deine offene, freundliche und respektvolle Art schafft ein positives Arbeitsklima, in dem es einem leicht fällt, sich mit Situationen und Gefühlen auseinanderzusetzen, die man im Alltag lieber vermeidet oder wo einem manchmal schlicht die Zeit bzw. der Gegenüber fehlt. Für mich war es aktivierend und stimulierend, konzentriert und systematisch über meinen Lebensweg nachzudenken. Dank deiner Hilfe zur Selbsthilfe bin ich sicherer in meiner Entscheidung geworden, welchen Weg ich gehen möchte und verfolge diesen jetzt mit einem Lächeln auf den Lippen. Jedem, der daran interessiert ist, sich selbst besser kennenzulernen, vor schwierigenden Entscheidungen steht oder einfach achtsamer mit seinen Gefühlen umgehen will, kann ich sehr eine Coaching-Session mit Jannik ans Herz legen. Und keine Angst, das dauert nicht 3 Jahre … einige wenige Coaching-Sessions helfen schon, einen großen Schritt nach vorn zu machen und eine gesteigerte Lebensqualität zu erreichen.
Nochmals herzlichen Dank und alles Gute für Dich, Jannik,
Martina

Share this page on:FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail